Φωτια Νεα Μακρη Τωρα : Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή / Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην νέα μάκρη αττικής.

Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Στην καρδιά της Î'θήνας το εκκλησάκι της Î'γίας Κυριακής
Στην καρδιά της Î'θήνας το εκκλησάκι της Î'γίας Κυριακής from www.vimaorthodoxias.gr
Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην νέα μάκρη αττικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. ΦΩΤΙÎ' ΣΤΗΝ ÎœÎ'ΚΡΗ: Î'νησυχούν οι κάτοικοι των σπιτιών που
ΦΩΤΙÎ' ΣΤΗΝ ÎœÎ'ΚΡΗ: Î'νησυχούν οι κάτοικοι των σπιτιών που from www.evros-news.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην νέα μάκρη αττικής. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά .

Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην νέα μάκρη αττικής. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο Κρήτης
Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο Κρήτης from www.newsit.gr
Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην νέα μάκρη αττικής. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021.

Φωτια Νεα Μακρη Τωρα : Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή / Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην νέα μάκρη αττικής.. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη .